sup & kajak verhuur

Bij de watersport verhuur en surfschool van Brunotti Beachclub huur je de allernieuwste SUPs en kajaks. Ga het water op met SUP materiaal van Brunotti of Fanatic. Alle supmaterialen zijn in topconditie en ready for action!!

hoe werkt de verhuur

Onze medewerkers adviseren je graag bij het kiezen van de juiste supmaterialen. Wij hebben een ruime voorraad sups en peddels én meerdere 3-persoons kajaks. Natuurlijk maken ze het materiaal klaar voor gebruik en ruimen het weer voor je op. Je kunt bij Brunotti Beachclub voor de deur suppen en kajakken! Met eigen kleedruimte, douches en lockers het ideale startpunt voor jouw sessie. 

Het Oostvoornse Meer leent zich er uitstekend voor om te suppen. De beginners kunnen tussen de dammen blijven, terwijl de ervaren suppers het meer op kunnen gaan. 

Start of eindig je supsessie met een hapje en drankje. Check hier onze menukaart.

voordeelkaarten

Bij Brunotti Beachclub kite je voor de beste prijs met een voordeelkaart of jaar abonnement.

Losse verhuur is ook mogelijk. In de verhuur vind je materialen van Brunotti en Fanatic. 

Op al onze verhuur gelden onze voorwaarden. We raden je de watersportverzekering via VDWS. Voor €39,- ben je wereldwijd een jaar lang verzekerd voor al je schade. Aanmelden kan via de volgende link: https://cp.vdws.de/safetytool/

Bij school ID invullen: 20882 BRUNOTTI BEACHCLUB

Eerst nog een les voordat je zelfstandig het water op gaat? Boek hier je suples bij Brunotti Beachclub. Heb je andere vragen, kijk dan even bij onze FAQ of stuur een mail naar surfschool@brunottibeachclub.com